Robusni i svestrani laminat

Laminatni pod proizvođača EGGER proizvodi se takozvanim proizvodnim postupkom DPL (direct pressed laminate). Jedna lamela za podove sastoji se od četiri sloja:

1. Površina iznimne otpornosti na habanje
2. Slika dekora
3. Noseća ploča od drva Quell-Stopp+
4. Završni protusloj

Comfort pod blizak je prirodi

S novom tehnikom HD digitalnog tiska primjenjuje se nova tehnologija za izradu EGGER Comfort podova. Oko noseće plače od drva umeću se dva prirodna sloja pluta. Tako nastaje jedinstveni pod od pluta koji se sastoji od pet slojeva:

1. Ekološki UV zaštitni sloj
2. HD digitalni tisak dekora
3. Elastični Comfort pokrovni sloj od pluta
4. Noseća ploča HDF Quell-Stopp+
5. Integrirana podloška od pluta koja prigušuje buku koraka

Ultimativni Design pod od drva

EGGER Design podne obloge sastoje se od tri sloja. Podna obloga posebno se odlikuje robusnošću. Jezgra našeg poda je Ultra Wood Fibre Board (UWF), ploča od drvnih vlakana iznimne gustoće koja sprječava bubrenje kant trake. Vodootporna TPU površina s efektom SelfRepair donosi dodatne prednosti u slučaju velikih opterećenja.

1. Iznimno robusna i vodootporna TPU površina (termoplastični poliuretan) s efektom SelfRepair. Integrirani sloj dekora za iznimno autentičan izgled.
2. Noseća ploča UWF (Ultra Wood Fibre Board) visoke gustoće, dvostruko zabrtvljena, od prirodnih drvnih vlakana
3. Iznimno kvalitetni vodootporni završni protusloj

Površine

Zahvaljujući najmodernijim tehnikama dorade površine proizvođača EGGER djeluju posebno autentično. Od brušene strukture dasaka preko posebnog izgleda pločica za dekore kamena do zagasitih površina u stilu premazanih drvenih podova: Svaki dekor poda ima površina koja mu savršeno odgovara. Bez obzira na to voli li vaš kupac neobične ili čiste uzroke, zahvaljujući velikom izboru dekora proizvođača EGGER imat ćete stilski savršen odgovor. Iskoristite priliku – inspirirajte svoje kupce i potaknite ih na nove ideje: Pod u izgledu drva i u kupaonici? Izgled kamena ali topao na dodir? Ili pod u stilu Ornamentik u kontrastu s namještajem?

Smoothtouch

Smoothtouch karakterizira baršunasti dojam i iznimno fina struktura. Vrlo ravnomjerne površine i elegantan završni sloj laka karakteristike su ove skupine površina.

Natural pore

Natural Pore oponaša masivno drvo. Bilo da je riječ o autentičnom drvnom dekoru ili grubo piljenom izgledu, ovaj izgled drva jedva ćete razlikovati od prirodnog drva.

Omnipore

Omnipore oponaša izgled drva u elegantnoj i prirodnoj bijeloj boji. Ova struktura na jednoznačan način ističe karakteristiku različitih drvenih materijala.

Matex

Matex reprodukcijama kamena, metala, betona i drva podaruje autentičan izgled. Stanovita hrapavost i struktura osjetna na dodir doprinose prirodnom izgledu.

Deepskin

Dekore sa strukturom Deepskin karakteriziraju duboke rustikalne površine. Usmjerenost strukture je najčešće linearna.

Površine s klasifikacijom R10:Više sigurnosti u prostorijama u kojima postoji opasnost od proklizavanja

Drveni podovi u odnosu na alternativne podne obloge nude brojne prednosti: Lakše ih je održavati nego tapisone i jednostavnije postaviti nego teške pločice. No imaju jedan nedostatak: Uobičajeni drveni podovi predstavljaju stanovitu opasnost od proklizavanja. Spas nude površine s karakteristikom koja sprječava klizanje. Posebno su prikladne za ulazna i radna područja u kojima je važan siguran hod. Pojačano trenje klizanja pomaže pri zaustavljanju klizanja i znatno smanjuje opasnost od proklizavanja i pada.

Informacije o proizvodu

Tehničke informacije i postavljanje Egger laminatnih podova