Upotrebom podnih letvica i podnih profila postižu se lijepe fine obrade i prijelazi. Donji sloj pruža djelotvornu izolaciju utjecaja zvuka i osigurava topla stopala na hladnim podlogama.

Lajsne i podni profili

S podnim letvicama i podnim profilima možete postići lijepe fine obrade na zidovima i uredne prijelaze oko vrata i između različitih podnih obloga.

Elgrad u svojoj ponudi ima Lajsne visine 6 cm i to u većini dekora. Kod prikaza svakog dekora u tabeli dodatnih informacija možete pronaći i odgovarajuću lajsnu.

Lajsne 6 cm
Format: 2,400 x 17 x 60 mm
Podne letvice visine 6 cm. Podna letvica s usklađenom folijom za svaki dekor laminatnog poda. Može biti pričvršćena s našom Clipstar pričvrsnom spojnicom.

Kutni elementi

Kutni elementi u bojama pripadajućih lajsni
Vanjski i unutrašnju kutovi, krajnji dijelovi i vezni dijelovi osiguravaju savršene prijelaze i završetke u mnogo različitih drvenih efekata i UNI boja.

Elgrad u svojoj ponudi ima lajsne Profilpas:

Pribor za čišćenje, brtvljenje i popravke

Egger Aqua+ Clic Brtvilo za fuge

Sa Egger Aqua+ Clic brtvilom zaštit ćete svoj pod od vlage jer brtvilo sprječava da rubovi nabubre. U ulaznim dijelovima poslovnih i prodajnih prostora preporuča se brtvljenje rubova laminata.

Egger CLEAN IT pribor za čišćenje podova sa anti-statičkim efektom

Ne samo da čini podove čistima, nego ima i anti-statički efekt. Zahvaljujući posebnom sastavu, štiti rubove i ne ostavlja pruge na podu.

Egger set za popravak laminata, tamni i svijetli

Sa ovom pastom za popravke baziranoj na vodi, možete brzo i lako otkloniti male znakove oštećenja ili ogrebotine.

Informacije o proizvodu

Tehničke informacije i postavljanje Egger laminatnih podova