LAMINAT

Pod za zdravo življenje: laminat

Ako se odlučite za laminatne podove proizvođača EGGER, odabrat ćete kvalitetan proizvod, ljepote koja ne blijedi i koja će vam donjeti dugogodišnje zadovoljstvo i vizualno podići prostor

Prednosti EGGER laminatnih podova

• Veliki odabir dekora za svačiji ukus i stil stanovanja
• Prirodan izgled zahvaljujući autentičnim površinama
• Kvalitetni i otporni
• Iznimno trajni i zdravi
• Aqua+ laminat prikladan je i za prostorije s visokim postotkom vlage

Laminat s Aqua+ tehnologijom

Mnogo jeftiniji od pločica, laminatni podovi s oznakom Aqua+ istovremeno nude higijenu i udobnost. Zahvaljujući vrlo kvalitetnoj izradi i izdržljivosti Aqua+ podovi optimalan su izbor za kuhinje, kupaonice, kao i ulazne prostore i hodnike. Ovi su podovi otporni na vlagu i mogu se higijenski čistiti čak i parnim čistačima.

Cjeloživotna radost s Aqua+ laminatom

EGGER AquaAqua+ laminati otporni su na vlagu i prikladni za plutajuće postavljanje. Ako ga se položi s odgovarajućim priborom u kupaonicama i prostorijama s povećanim nastankom vlage, imat ćete trajno lijepe podove. Za privatnu upotrebu proizvoda vrijedi doživotno jamstvo.

Savjeti za odabir savršene podne obloge

 Kupaonica / Kuhinja / Vlažni prostori


Aqua+ laminatni pod otporan na vlagu i Design laminatni pod kombiniraju higijenu s udobnošću i prilagođeni su upravo za kupaonice, ulazne prostore i kuhinje. Dekori  drvenog, kamenog ili metalnog izgleda uklopiti će se u svaki inetrijer. Podne obloge iz klasa kvalitete 32 i 33 su idealne za ovakve prostore.

Dnevni boravak / Kuhinja


Dnevni boravak i kuhinja obično su mjesta okupljanja u domu. Laminatni pod ovdje bi trebao biti naročito lagan za održavanje. S EGGER laminatnim podom, čišćenje je jednostavno i lako, a istovremeno pruža visoki stupanj udobnosti. Najniža klasa kvalitete laminatnog poda je 31.

Spavaća soba /Dječija soba


U načelu, sve su EGGER podne obloge prikladne za spavaće sobe i sobe za igru. Najveći izbor dekora nalazi se u asortimanu laminatnih podova. Comfort podna obloga ima prednosti toplijeg i tišeg poda. Prednost Design laminatnog poda je učinak samoobnavljanja SelfRepair, u slučaju da igračka u podu napravi udubljenje. Najniža klasa kvalitete laminatnog poda je 31.

Poslovni prostori


EGGER podne obloge savršene su i za upotrebu u poslovnom sektoru. Laminatni pod za hotelske sobe trebao bi biti suvremen i izdržljiv. Sve podne obloge od klase kvalitete 31 naviše ispunjavaju ovaj uvjet. Za urede i trgovine trebali bi odabirati podne obloge od klase kvalitete 32 naviše; Aqua+ laminatni pod i Design pod posebno se preporučuju za te prostore. U područjima s velikim prometom najbolji odabir su Design podovi klase kvalitete 33. Te podne obloge vrlo su robusne i dobro prilagođene takvim prostorima.