DESIGN POD

SVESTRANI POD – EGGER DESIGN POD


Design pod ispunjava sve zahtjeve, kako vizualne tako i funkcionalne. Otporan je na habanje, vlagu, moderan i ekološki. Ova inovativna podna obloga s jedinstvenim efektom SelfRepair najprikladnija je za prostorije pod velikim opterećenjem, kako poslovne, tako i privatne. Budući da je debljina lamela za podove samo pet milimetara, ove moderne Design obloge idealne su za renoviranje. EGGER Design pod profesionalci mogu postaviti plutajući ili se može zalijepiti čitavom površinom, ovisno o području primjene.

Prednosti EGGER Design poda

• Kompaktan, udoban i jednostavan za njegu
• Robustan i otporan na mikroogrebotine
• Trajno lijep zahvaljujući površini koja se sama popravlja
• Fleksibilnost primjene: u privatnim i poslovnim prostorima, čak i u prostorijama s visokim postotkom vlage
• Prirodan, temeljen na drvu, 100 % bez PVC-a

Formati lamela za Design pod za uređenje vašeg životnog prostora

• Large 1.295 x 243 mm
• Long 2.050 x 245 mm

EGGER PRO Design obloge izrađene su u Njemačkoj i drvena vlakna čine 70 % sastava. Štetnih tvari nema ni u plastičnim komponentama, što pridonosi zdravoj klimi prostorije.

EGGER DESIGN – SelfRepair Effect

Savjeti za odabir savršene podne obloge

 Kupaonica / Kuhinja / Vlažni prostori


Aqua+ laminatni pod otporan na vlagu i Design laminatni pod kombiniraju higijenu s udobnošću i prilagođeni su upravo za kupaonice, ulazne prostore i kuhinje. Dekori  drvenog, kamenog ili metalnog izgleda uklopiti će se u svaki inetrijer. Podne obloge iz klasa kvalitete 32 i 33 su idealne za ovakve prostore.

Dnevni boravak / Kuhinja


Dnevni boravak i kuhinja obično su mjesta okupljanja u domu. Laminatni pod ovdje bi trebao biti naročito lagan za održavanje. S EGGER laminatnim podom, čišćenje je jednostavno i lako, a istovremeno pruža visoki stupanj udobnosti. Najniža klasa kvalitete laminatnog poda je 31.

Spavaća soba /Dječija soba


U načelu, sve su EGGER podne obloge prikladne za spavaće sobe i sobe za igru. Najveći izbor dekora nalazi se u asortimanu laminatnih podova. Comfort podna obloga ima prednosti toplijeg i tišeg poda. Prednost Design laminatnog poda je učinak samoobnavljanja SelfRepair, u slučaju da igračka u podu napravi udubljenje. Najniža klasa kvalitete laminatnog poda je 31.

Poslovni prostori


EGGER podne obloge savršene su i za upotrebu u poslovnom sektoru. Laminatni pod za hotelske sobe trebao bi biti suvremen i izdržljiv. Sve podne obloge od klase kvalitete 31 naviše ispunjavaju ovaj uvjet. Za urede i trgovine trebali bi odabirati podne obloge od klase kvalitete 32 naviše; Aqua+ laminatni pod i Design pod posebno se preporučuju za te prostore. U područjima s velikim prometom najbolji odabir su Design podovi klase kvalitete 33. Te podne obloge vrlo su robusne i dobro prilagođene takvim prostorima.