Novosti za kupce 27.03.2020

27.03.2020.

Poštovani partneri,

Svakim danom se pokušavamo prilagoditi trenutnoj situaciji, ali i Vašim zahtjevima. Iz tog razloga nastavljamo sa radom proizvodnje  ali sa smanjenim kapacitetima.

Sukladno odluci Uprave, zbog specifičnosti situacije, ukida se odgoda plaćanja za piljenu robu bez obzira kakav status kao kupac imate. Također, ukinuta je i prodajna akcija koja je bila važeća od početka godine, iz razloga što je dobava robe bitno otežana i znatno skuplja.

Nema ubacivanja naloga i brzih reakcija jer radimo smanjenim kapacitetom. Termini proizvodnje će se puniti onim redom kako uplate za određene narudžbe budu pristizale, s tim da popunjavamo dan po dan.

Kupovina cijelih ploča i rubnih traka se odvija normalno.

Sve narudžbe i dalje primamo isključivo putem elektroničke pošte i viber-om. Način plaćanja putem internet bankarstva.

Molimo Vas da se i dalje pridržavate svih mjera zaštite i sprečavanja širenja zaraze kako bismo svi ostali zdravi.

Napominjemo da cijelo vrijeme pratimo sve upute i razvoj situacije te da u skladu sa time može doći do promjena u načinu rada o čemu ćete biti na vrijeme obaviješteni.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Vaš Elgrad

 

24.03.2020.

Poštovani kupci,

S obzirom da se situacija iz dana u dan mijenja, tako se mijenjaju i okolnosti našeg poslovanja.

Od danas 24.03.2020. prestajemo zaprimati nove narudžbe za proizvodnju i terminirati ih za obradu.

U sljedećim danima planiramo sa preostalim proizvodnim kapacitetima i ljudskim resursima odraditi veći dio svega što je dogovoreno i moguće. Molimo Vas da preuzmete svoju robu odmah po primitku poruke da je gotova.

Sve nove okolnosti i promjene ažurirat ćemo na našoj web stranici.

Vaš Elgrad

 

23.03.2020.

Poštovani kupci,

Elgrad zasada posluje po principu zatvorenih izložbeno – prodajnih centara zaprimanjem narudžbi online te aktivnom proizvodnjom i izdavanjem. Radno vrijeme za online poslovanje i izdavanje svedeno je na jednu smjenu od ponedjeljka do petka od 8:00 – 16:00, a subotom do daljnjeg ne radimo.

Stalno pratimo razvoj situacije u zemlji. Prioritet su nam naši zaposlenici i kupci, te njihovo zdravlje stavljamo ispred svih drugih planova i odluka.  S obzirom na najave i informacije koje dobivamo iz susjednih zemlja, izvjesno je da ćemo i mi morati obustaviti našu proizvodnju i skroz prestati primati narudžbe. Kada će to biti teško je ocijeniti, ali bi svakako htjeli bi da se svi zajedno na to pripremimo.

Stoga molimo sve kupce

  • da realizirane i odrađene narudžbe podignu odmah po primitku obavijesti da je nalog gotov, jer možda već sutra to neće biti moguće
  • za sve narudžbe primljene od danas, mi ćemo ih obraditi i terminirati, ali ne možemo garantirati rok i da ćemo ih zasigurno odraditi jer ne znamo do kada ćemo moći raditi, a sukladno odredbama Kriznog štaba
  • da koriste isključivo online kanale naručivanja i plaćanja te također podmire i sve svoje dospjele obveze
  • da se drže svih mjera zaštite i odstojanja i uputa naših djelatnika prilikom preuzimanja robe

 Epidemiološka struka je ta koja sada određuje pravila i mi ih se u potpunosti pridržavamo. Redovno ćemo vas obavještavati o svim promjenama.

Dobrom organizacijom možemo si svi olakšati ovaj period. Slobodno nam se obratite za sve upite koje budete imali, vama smo na raspolaganju.

Vaš Elgrad