Najava nove Egger dekorativne kolekcije

U veljači 2020. Egger lansira novu Eggger Dekorativnu kolekciju 2020-2022

Novosti u dekorima, strukturama i proizvodima pružit će neizmjerne mogućnosti za realiziranje svih ideja i projekata.
Elgrad će po prvi puta od kada posluje, u svojoj ponudi imati kompletnu Egger dekorativnu kolekciju redovnog programa. Time će se broj stalno dostupnih Egger dekora iverala i radnih ploča na skladištu povećati sa 93 na 140 dekora iverala i 69 dekora radnih ploča. Vjerujemo da ćemo ovime pružiti tržištu novu dimenziju i širinu ponude proizvoda i usluga.

Očekujemo da ćemo do početka veljače sve dekore imati na skladištu, te da će svi biti izloženi u našim prodajnim centrima do 15.02.2020.

Iz postojeće kolekcije izlazi 25 dekora iverala i 30 dekora radnih ploča. Svi izlazni dekori biti će dostupni sa našeg skladišta do isteka zaliha, a procjena je da će to biti do kraja veljače. Ukoliko će se pokazati potreba za nekim od tih dekora i u narednim mjesecima, biti će ih moguće naručiti do 30.04.2020. uz napomenu da postoji mogućnost dužeg roka isporuke. Nakon toga roka, a najkasnije do 31.07., moguće je naručiti traženi dekor samo ako i dalje bude dostupan dekorativan papir, ali uz drugačije minimalne količine. Naši prodajni predstavnici i prodajno osoblje u centrima vam je na raspolaganju vezano za sva pitanja koja budete imali.

Popis dekora koji izlaze iz ponude nalazi se na linku:

Popis dekora koji izlaze iz ponude

 
Da ne otkrijemo previše, nova kolekcija biti će vam uskoro predstavljena.